עזרו לי בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו לי בבקשה...
    מורן
    24/10/2008

שלום אני בת 23.5 והתבשר לי אתמול שאני בהריון. אני רווקה והבן זוג שלי אוהב אותי מאוד ומאוד רוצה שנתחתן ונביא את התינוק. אני לא יודעת אם אני מוכנה לכך נפשית ובעיקר אם אני מוכנה להתמודד עם הבושה בכך. אנא עזרו לי מה עליי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי בבקשה...

הוספת תגובה

• בושה?!

שלום
    25/10/2008

אני בגילך כבר נשואה ורוצה מאד ילדים... איזה בושה? אם את אוהבת את החבר תתחתני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ממה להתבייש!

tuly82
    25/10/2008

את צריכה לעשות מה שטוב לך. שאלי את עצמך שאלות כמו: האם היית מתחתנת גם אם לא היית בהריון? מתי חשבת שהכי אידיאלי להיכנס להריון? האם הפלה באה בחשבון? וכדומה... להיכנס להריון בגיל 23.5 זה לא בושה (בהשוואה לגיל 18, 19....). את יכולה להתחתן, ללדת ולחיות את חייך בלי שום בושה. אני אפילו בעד אמא צעירה, יש בזה המון יתרונות לילד. את צריכה לשבת עם עצמך לנסות לדמיין את חייך עם ההריון או בלעדיו, לשאול את עצמך את השאלות ובסוף להחליט. אבל לא להתבייש אף פעם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא החלטה שלנו

ד''ר בני שכטר
    25/10/2008

את צריכה לשבת עם בן זוגך או עם משהו שקרוב אליך ממשפחתך (אמא, אבא אחות) וכמו בחורה מספיק בוגרת בשביל לקיים יחסי מין לא מוגנים, תחליטי האם את רוצה בתור התחלה להתחתן עם הבחור ואם כן האם את מוכנה ללדת ולגדל ילד כעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו