שאלה חשובה ומטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ומטרידה
    דיקלה
    27/10/2008

ד"ר איילון שלום, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר כמה חודשים ללא הצלחה... אנחנו מקיימים יחסים כמעט כל יום ובזמן ביוץ כל יום, המחזור שלי סדיר (כל 28 יום), אני לוקחת חומצה פולית, לאחר קיום היחסים אני מרימה רגלים ולא מתקלחת.. מה עוד אפשר לעשות? לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ומטרידה

הוספת תגובה

• מטרידה.

ד``ר איילון לחמן
    27/10/2008

לדיקלה שלום.
    הזמן הממוצעלכניסה להריון הינו שנה.לחץ נפשי מעקב כניסה להריון. לכן שווה לצאת מהלחץ ולתת לטבע לעשות את שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לשאלתי

שלום
    27/10/2008

לא שאלתי מה הוא הזמן חחח אני חושבת שאני בהריון ואתמול חשתי בכאבים עזים בבטן תחתונה בצד ימין ורציתי לדעת האם זה בעיה או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס

שלום
    27/10/2008

סליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו