טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מניקה מזה חודש (ילד שני) ורק צד שמאל שלי (אני חמנית) עדיין כואב,אני מקפידה על הצמדות של התינוק לפטמה ועכשיו שיניתי תנוחה כדי לתת לזה להרפא,אך יש לו שכבה לבנה על הלשון בלבד ואני חוששת שיש לי פטרייה,אך לא יודעת איך לזהותה...ואם כן האם לא שני הצדדים היו אמורים להיות עם פטרייה כי זה מדבק נורא,לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרון, יתכן שקיימת פטריה בפה של תינוקך וכן הדבר מדבק אבל לא תמיד גורם לבעיות בפטמה או בהנקה. הרגישות כנראה נובעת התפיסה לא מספיק טובה מלחתחילה ופטמה כזאת יכולה בהחלט להיות עם נטיית יתר לפטריה.שיפור התפיסה עשויה לסייע . אני ממליצה שתלכי לרופא ילדים כדי שיבדוק ויטפל כראוי (דקטרין ג'ל)לפה של התינוק וקרם דקטרין לפטמה - כי ההדבקה קיימת. בדרך כלל לא רואים את הפטריה על הפטמה בכלל. לבריאות, ג'ניס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר