הפסקה בהרגשת התנועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה בהרגשת התנועות
    לילי
    28/10/2008

שלום. שהו הריוני הראשון אני בשבוע 19+3 עד אתמול הרגשתי תנועות ללא סוף בבטן התחתונה משום מה היום אני לא מרגישה כלל תנועות. האם יש מקום לדאגה? לפעמים אני מרגישה שהתנועות מאוד נמוכות (ממש מעל איבר המין) האם זהו תנועות העובר? האם עלי לגשת להיבדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה בהרגשת התנועות

הוספת תגובה

• תנועות.

ד``ר איילון לחמן
    28/10/2008

ללילי שלום.
    כן עליך לגשת ולהיבדק. המוזר שבשבוע כזה צעיר הרגשת היטב התנועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, האם תוכל בבקשה

לונה
    29/10/2008

תודה רבה עלה תגובה המהירה! אודה לך אם תשיב על שאר השאלות... האם כניסה להריון בזמן הטיפול בהורמון עלול לגרום נזקים לי או לעובר? וכיצד פועל הטיפול באינסולין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, משום מה התגובה מופיע במקום

לונה
    29/10/2008

סליחה, משום מה התגובה מופיעה במקום הלא נכון. התשובה מתייחסת לשאלה על הפרימוניל-נור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו