מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקש אני בלחץ - תקין? הריון?גל30/10/2008
בבדיקת דם התוצאה: beta - hcg 1092 יחידות mlu/ml האם זה הריון ? הרופא אומר שאין צורך כרגע בבדיקה מכיוון שזה עדיין מוקדם הגיוני? בבקשה אני בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן הריון - מזל טוב (במידה והריון
מורן30/10/2008רצוי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן ההריון רצוי מאוד - תודה
גל30/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה מתוקה, תתקשרי לרופא נשים...
מורן30/10/2008שלך ותשאלי אותו מתי להגיע (הוא ישאל אותך מתי תאריך ווסת אחרון) אליו כדי לעשות US וכדי שהוא יראה שק הריון (בע"ה והכל תקין) שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל ותקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מורן
גל30/10/2008הבנתי שרק משבוע 8 ניתן לראות ב us משהו ידוע לך האם זה נכון? אני כבר לא יכולה לחכות....אני רוצה לראות שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו חמודה...את מזכירה לי אותי
מורן30/10/2008בהתחלה (אני בשבוע 21) אני לא זוכרת בדיוק באיזה שבוע, אבל אני גם חושבת כמו שאמרת, שבוע 8 אני מאוד מבינה אותך ואת הרצון שלך לוודא שאכן הכל תקין, אבל עדיף ללכת בזמן המתאים לרופא כדי לראות שק הריון (גי אם תלכי לפני, הוא לא יראה) אז תתקשרי לרופא שלך ותשאלי אותו... שיהיה בהצלחה מחזיקה לך אצבעות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך! גם את חמודה שאת
גל30/10/2008עונה לי אני פשוט בלחץ הריון ראשון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה יקירה...
מורן30/10/2008גם לי זה הריון ראשון, מכירה בהחלט את ההרגשה. הכי חשוב תהיי רגועה, זה הכי טוב והכי בריא לך ולתינוק/ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד''ר פרדי דוד31/10/2008את בהריון, בעוד שבוע תוכלי לבצע בדיקת US שתדגים דופק עוברי אם ההריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)