אלכהול הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלכהול הריון
    נועה
    30/10/2008

אני בשבוע 12 אבל גילית שאני בהריון רק בשבוע שביעי. במהלך החמישה- שישה שבועות הראשונים שתיתי כהרגלי fכשתיים-שלוש מנות אלכוהול בשבוע. אחר כך הפסקתי משום דחיה טבעית שפיתחתי לאכוהול. באותם חמישה שבועות אני יכולה לספור לפחות שלושה ארועים בהם ממש שתיתי לשוכרה. כמובן שמשבוע שביעי ואילך לא שתית כלל. כבר קראתי את כל המאמרים בנושא נזקי אלכוהול כל שאין צורך להסביר לי על כל הנזקים האיומים אותם גרמתי לעוברי. שאלתי היא האם ניתן לראות בבדיקת אולטראסאונד סימנים לנזקי אלכוהול? (הבנתי שחלק מהמומים הם מומים פיסיים) . האם יש משהוא שאני יכולה לעשות עכשיו? והאם לפי מה שתארתי נזקי השתיה עשויים להיות חמורים עד כדי לשקול הפסקת הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלכהול הריון

הוספת תגובה

• אלכוהול

ד''ר פרדי דוד
    31/10/2008

המנעי משתיית אלכוהול. בצעי את כל הבדיקות הנדרשות שמקובלות כיום. בצעי סקירה מוקדמת וסקירה מורחבת בשבוע 23, בדיקת חלבון עוברי, שקיפות עורפית, סקר ביוכימי שליש ראשון ואם גילך 35 ומעלה בצעי בדיקת מי שפיר.
    אין צורך בהפלה אם הכל תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה..

עדי
    07/12/2008

היום גיליתי שאני בהריון, ביום שישי האחרון [לפני יומיים] שתיתי לשוכרה [פעם 1 בשבועיים האחרונים], האם ההמלצות הקודמות לבדיקות תקפות גם במקרה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו