מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר
    חסוי
    02/11/2008

ערב טוב. אני בשבוע 19. ההריון עובר בצורה תקינה ברוך-השם.... מתחילת ההריון קרה לי מספר פעמים מועט (כ-3-4) שהתחתונים שלי היו טיפונת רטובות... כאילו היתה לי הפרשה מוגברת אבל נוזלית (כדי לתאר את זה הכי נכון - כאילו "הזעתי בתחתונים" (כמו שיש לפעמים למי שמזיע בצורה מוגברת מתחת לבית שחי. מתנצלת על התיאור אבל נדמה לי שהוא מתאר הכי נכון......) השאלה שלי האם יש צורך להלחץ או לבדוק את זה? האם זה יכול להיות הפרשה של מי שפיר? ואם כן האם בכמות כזו קטנה זה מהותי? ואם התשובות לשאלות הן חיוביות - אז מה לבדוק ואיך לבדוק? שוב אני מציינת שההריון עובר בצורה תקינה, ללא דימומים התכווצויות וכו (טפו טפו טפו). וגם חשוב לאמר שבשבוע שעבר עברתי בדיקת מי שפיר שעברה בשלום, גם היא ללא תופעות לוואי לחלוטין. מודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

חסוי
    04/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

ד''ר בני שכטר
    04/11/2008

כי אנחנו לא גרים בתוך המחשב....

בעיקרון עם את חוששת ולא רגועה, גשי לרופא/ה שלך להבדק בכדי לשלול את האפשרות הזו, בטח לאחר דיקור מי שפיר.
    בעיקרון במהלך ההיריון יש עליה בכמות ההפרשות אצל רוב הנשים, אבל אם יש חשש לדליפה של מי שפיר יש צורך בבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ..ועוד שאלה אם אפשר

חסוי
    05/11/2008

זה ממה לא קורה לי הרבה. קרה אולי פעמיים שלוש שהרגשתי את תחושת הרטיבות הזו. האם זה תופעה מוכרת? האם זו תופעה שכלל לא אמורה לקרות? הצעת לבדוק אם אני לא רגועה - מה ייבדקו? את כמות מי השפיר ברחם? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישפיר.

ד``ר איילון לחמן
    05/11/2008

לחסוי שלום.
    ממליץ שתגשי להיבדק אצל רופאך שיאבחן המה המדובר.וטובה שעה אחת קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו