מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הריון????????רויטל03/11/2008
מתי הכי מוקדם ניתן לדעת האם ישנו הריון? כמה זמן לפני המחזור??? פשוט כבר אין לי סבלנות!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם- 12 יום לאחר הביוץ.
tuly8203/11/2008אבל לא תמיד מזהים, לפעמים ההריון צעיר מידי וצריך לחזור על הבדיקה אחרי כמה ימים... בקיצור.. עדיף לחכות לאיחור בווסת (אפילו יום אחד) ואז לבצע בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר04/11/2008בכדי למנוע טעויות ועוגמות נפש למיניהן, הייתי במקומך מתאפק ובמידה וישנו איחור במחזור עושה רק אז בדיקת היריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית עשיתי בדיקת הריון ביתית..
מורן04/11/2008יומיים לפני האיחור וזה הרבה לי תוצאה חיובית מובהקת. כמובן שלאחר מכן עשיתי גם בדיקת דם וביקרתי אצל רופא... לדעתי, אם יש לך סבירות גבוהה להריון (אני למשל מדדתי חום, אם את מכירה את השיטה...) שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מורן!!!!! שאלה קטנה
רויטל04/11/2008תודה על התשובה, אני רואה שאת עוקבת אחרי הפורום ובאמת מקפידה לענות למי שרק אפשר!! תודה!!!!!!!!!! יש לי שאלה קטנה, מה זה השיטה עם החום??? אין לי מושג?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-) תודה לך על הפרגון...
מורן04/11/2008אני אכן עוקבת אחרי הפורום מאחר והשאלות די דומות אצל כל ההריוניות, כך שאם יש שאלות/תשובות רלוונטיות אלי, אני קוראת. ולגבי התשובות,אם יש לי ידע או ניסיון אני שמחה מאוד לענות על השאלות כי אני יודעת כמה זה מלחיץ ויש הרבה שאלות ותמיד רוצים תשובה מיידית... לגבי שיטת החום: ביום החמישי של המחזור(לא משנה כמה ימים הוא נמשך) את מודדת חום בבוקר(בלי לקום, בלי לעשות כלום, תניחי את המד חום + דף ועט ליד מיטתך). כך את עושה כל בוקר, באותה שעה בדיוק, בלי לקום מהמיטה. מודדת ורושמת כל יום את החום שלך. החום בבוקר הוא בערך אותו חום (בערך 36.1/36.2). יום אחד החום יקפוץ משמעותית (בחצי מעלה ויותר), הוא יהיה פתאום 36.7/36.8 ואז תביני שזה יום הביוץ. עליכם לשכב באותו היום וביום למחרת (חשוב חשוב חשוב!). כמובן שתשכבו ללא קשר באהבה גם בשאר הימים, אך באותם יומיים זה הכי חשוב, אלה הם ימי הביוץ. אם את רוצה, את יכולה להמשיך עם מדידת החום גם לאחר זהוא קפץ, במידה ונקלטת, הוא ישאר גבוה במשךכ שבועיים. ואז...אפשר לומר מזל טוב ובהצלחה. זו לא שיטה תאורטית, היא עובדת. בחודש הראשון שניסיתי אותה, לא עשיתי אותה טוב, לכן לא נקלטתי. אך בחודש השני שעשיתי אותה כמו שצריך, נקלטתי. עשיתי בדיקה ביתית (כפי שרשמתי) יומיים לפני איחור המחזור והבדיקה כבר הראתה לי שאני בהריון. זו שיטה מאוד מומלצת, רק חשוב לא להכניס את עצמך ללחץ מיותר (למרות שזה קצת קשה עם עניין המדידות לא להיכנס לסטרס, אבל תנסו...) שיהיה בהצלחה, אשמח לשמוע (במידה ולא נקלטת כבר,לפי הודעתך) האם ניסית את השיטה והאם היא עבדה. אם תהיי מעוניינת,אשמח לרשום לך את המייל שלי/מסינג'ר ותוכלי לעדכן אותי בהצלחת השיטה שיהיה המון המון בהצלחה, מקווה שעזרתי :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)