האם הריון????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הריון????????
    רויטל
    03/11/2008

מתי הכי מוקדם ניתן לדעת האם ישנו הריון? כמה זמן לפני המחזור??? פשוט כבר אין לי סבלנות!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הריון????????

הוספת תגובה

• בדיקת דם- 12 יום לאחר הביוץ.

tuly82
    03/11/2008

אבל לא תמיד מזהים, לפעמים ההריון צעיר מידי וצריך לחזור על הבדיקה אחרי כמה ימים... בקיצור.. עדיף לחכות לאיחור בווסת (אפילו יום אחד) ואז לבצע בדיקת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    04/11/2008

בכדי למנוע טעויות ועוגמות נפש למיניהן, הייתי במקומך מתאפק ובמידה וישנו איחור במחזור עושה רק אז בדיקת היריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אישית עשיתי בדיקת הריון ביתית..

מורן
    04/11/2008

יומיים לפני האיחור וזה הרבה לי תוצאה חיובית מובהקת. כמובן שלאחר מכן עשיתי גם בדיקת דם וביקרתי אצל רופא... לדעתי, אם יש לך סבירות גבוהה להריון (אני למשל מדדתי חום, אם את מכירה את השיטה...) שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מורן!!!!! שאלה קטנה

רויטל
    04/11/2008

תודה על התשובה, אני רואה שאת עוקבת אחרי הפורום ובאמת מקפידה לענות למי שרק אפשר!! תודה!!!!!!!!!! יש לי שאלה קטנה, מה זה השיטה עם החום??? אין לי מושג?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-) תודה לך על הפרגון...

מורן
    04/11/2008

אני אכן עוקבת אחרי הפורום מאחר והשאלות די דומות אצל כל ההריוניות, כך שאם יש שאלות/תשובות רלוונטיות אלי, אני קוראת. ולגבי התשובות,אם יש לי ידע או ניסיון אני שמחה מאוד לענות על השאלות כי אני יודעת כמה זה מלחיץ ויש הרבה שאלות ותמיד רוצים תשובה מיידית... לגבי שיטת החום: ביום החמישי של המחזור(לא משנה כמה ימים הוא נמשך) את מודדת חום בבוקר(בלי לקום, בלי לעשות כלום, תניחי את המד חום + דף ועט ליד מיטתך). כך את עושה כל בוקר, באותה שעה בדיוק, בלי לקום מהמיטה. מודדת ורושמת כל יום את החום שלך. החום בבוקר הוא בערך אותו חום (בערך 36.1/36.2). יום אחד החום יקפוץ משמעותית (בחצי מעלה ויותר), הוא יהיה פתאום 36.7/36.8 ואז תביני שזה יום הביוץ. עליכם לשכב באותו היום וביום למחרת (חשוב חשוב חשוב!). כמובן שתשכבו ללא קשר באהבה גם בשאר הימים, אך באותם יומיים זה הכי חשוב, אלה הם ימי הביוץ. אם את רוצה, את יכולה להמשיך עם מדידת החום גם לאחר זהוא קפץ, במידה ונקלטת, הוא ישאר גבוה במשךכ שבועיים. ואז...אפשר לומר מזל טוב ובהצלחה. זו לא שיטה תאורטית, היא עובדת. בחודש הראשון שניסיתי אותה, לא עשיתי אותה טוב, לכן לא נקלטתי. אך בחודש השני שעשיתי אותה כמו שצריך, נקלטתי. עשיתי בדיקה ביתית (כפי שרשמתי) יומיים לפני איחור המחזור והבדיקה כבר הראתה לי שאני בהריון. זו שיטה מאוד מומלצת, רק חשוב לא להכניס את עצמך ללחץ מיותר (למרות שזה קצת קשה עם עניין המדידות לא להיכנס לסטרס, אבל תנסו...) שיהיה בהצלחה, אשמח לשמוע (במידה ולא נקלטת כבר,לפי הודעתך) האם ניסית את השיטה והאם היא עבדה. אם תהיי מעוניינת,אשמח לרשום לך את המייל שלי/מסינג'ר ותוכלי לעדכן אותי בהצלחת השיטה שיהיה המון המון בהצלחה, מקווה שעזרתי :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו