שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    עדן
    04/11/2008

אחותי בטרימסטר הראשון להריונה סובלת מדימומים , העבודה בה היא עוסקת דורשת מאמץ פיזי במידת מה ( כמו סחיבת ציוד כבד וכד, ) אציין שהיא כבר עברה הפלה לפני כמה חודשים. הרופא משתמש גם בהריון זה במונחים של הפלה מאיימת בעקבות הדימומים ונתן לה 20 ימי מחלה ואמר כי ייתן לה כמה ימים שידרשו בהתאם למצבה (לא ציינתי שהיא מאוד חלשה וכמובן מפחדת שחוסר ההתחשבות במקום העבודה יביא לתוצאה כבעבר ) למרות כל האמור הרופא מסרב למלא לה טפסים לשמירת הריון בתואנה שמימלא היא לא תקבל אישור. האם נכון הדבר? האם רופא יכול לסרב למלא טופס כזה או לחילופין לקחת אחריות על חתימה על טופס כזה (המינוח בו השתמש הרופא) לאור המצב שפורט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• תגובה לשמירת הריון

שני
    04/11/2008

שלום לך, אני אענה מנסיון , אני משבוע 9 בשמירת הריון עקב דימומים , הפלה קודמת ועבודה שדורשת הרמת כבד. הרופא לא עשה בעיות ונתן לי מכתב לשמירת הריון, מי שיכול לאשר או לא לאשר שמירה זה הביטוח הלאומי מכאן שמה אכפת לו למלא אם כל הקריטריונים נכונים ופשוט לתת לביטוח לאומי להחליט, לא חושבת שתהיה בעיה כי לי אישרו וזה הגיוני. לוקח קצת זמן אבל בסופו של דבר הכל בא על מקומו בשלום. דרך אגב אחותך צריכה להיות בפעם הראשונה 30 ימים רצופים במחלה בכדי לקבל המשך שמירה. מקווה שעזרתי ושהכל יעבור בשלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו