שק הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון
    רעות
    06/11/2008

שלום, התחלתי לקחת פרימולנור לאחר שבדקתי שאינני בהריון בעזרת ערכה ביתית. לאחר כשלושה שבועות בערך )6/11) ראיתי דימום חלש חד פעמי. אז התחלתי לחשוד שאני בהריון. ביום שלישי קיבלתי תשובה חיובית. אתמול עשיתי us ויש שק הריון בקוטר 16 ממ (כך כתוב. אולי 1.6?) אך לא ראו עובר. האם גודל שק ההריון יכול לומר באיזה שבוע אני? האם אני בהריון לא תקין? אני די לחוצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק הריון

הוספת תגובה

• שק הריון

ד''ר שמואל פנסקי
    06/11/2008

בגודל כזה של שק הריון סביר שלא ראו קוטב עוברי, המתיני בסבלנות כ 10 ימים ואז עברי בדיקה נוספת , בשלב הזה בהריון תקין יראו דופק במידה ומבוצע בגישה נרתיקית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רעות
    07/11/2008

בבדיקת בטא שעשיתי באותו יום של האולטראסאונד, נמצאו ערכים של 59563. האחות אמרה של שזה גבוהה ואמורים לראות דופק. אז יש לי נתונים סותרים. מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על טעויות הכתיב, אני ממש בלחץ

רעות
    07/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו