מודאגת ולחוצה - אשמח לקבל עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת ולחוצה - אשמח לקבל עזרה
    הריונית
    08/11/2008

שלום ושבוע טוב, כבר יומיים שאני לא מרגישה טוב. אני בשבוע 16+4 משתעלת (שיעול יבש) והאף מנוזל - לפי הסימנים זו שפעת או משהו כזה אין לי חום אבל לא מרגישה הכי טוב שבעולם. האם שפעת יכולה לפגוע בעובר??? אני כל כך מודאגת והתור היחיד שהצלחתי להשיג לרופאת משפחה זה רק ליום שני ואני מפחדת שאולי בזה שאני לא הולכת להיבדק עד אז יתכן ואני גורמת לנזק כלשהו לעובר. יש לציין שלפני שנה עברתי הפלה טבעית - בבדיקה חודש אחרי ההפלה נאמר לי שיתכן ואיזה וירוס או מחלה שבה הייתי חולה יכול היה לגרום לעובר לא להתפתח ויש סיכוי שבגלל זה ההריון לא צלח (בתחילתההריון היתי חולה בשפעת כמו עכשיו שהתחילה כמו עכשיחו בכאב גרון ומשם נדדה לאותם התסמינים שתיארתי לעיל). אשמח לקבל את דעתכם המקצועית תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שעול יבש, נזלת

ד''ר שמואל פנסקי
    09/11/2008

לפי תאורך אין מדובר שמחלה ורלית מסוג שיכול להיות בעייתי, לא נראה שיש קשר להפלה שעברת ולמחלה ויראלית, המתיני לתור ללא דאגה , לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו