שבועות הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועות הריון
    אלין
    09/11/2008

שלום, וסת אחרונה ב-3/7/08, לפיה אני בשבוע 18+3. נעשה תיקון וסת ע"י אולטרסאונד בשליש הראשון והתאריך תוקן ל-8/7/08, לפיו כרגע אני בשבוע 17+5. לפי סקירה מוקדמת אני בשבוע 18 בדיוק היום. אני נורא מבולבלת ולא יודעת כיצד לחשב את שבועות וחודשי ההריון. אם אני בשבוע 18+0 בדיוק כפי שנקבע בסקירה המוקדמת, האם אני בעצם בתחילת שבוע ה-19? אם כן איזה חודש זה? תודה מראש על התשובה. רפואת נשים סינית - פורום חדש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבועות הריון

הוספת תגובה

• שבועות

ד``ר איילון לחמן
    09/11/2008

לאלין שלום.
    החישוב פשוט. הגעת לשבוע 18,סיימת 18 שבועות.כמו מי שהגיע לגיל שנה,סיים שנה.בנוסף סיימת 4 חודשי הריון.את מתחילה חודש חמישי. הלוואי שלא תהיינה בעיות גדולות מכך בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלין
    09/11/2008

לד"ר איילון לחמן, תודה על התשובה המהירה. אם כי אני אינני עדיין יודעת מהו גיל ההריון? כיצד עליי לחשב? לפי וסת אחרונה, לפי וסת מחושבת או לפי סקירה מוקדמת? תודה רבה על התשובה. אלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו