טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בעלת סוג דם - AB. יש לי ילד אחד בעל סוג דם A+. לפני כחודשיים אני עברתי הפלה בשבוע 10 להריון. לפני שבועיים עשיתי בדיקת coombs inderect. התוצאה היתה:( positive (anti D titer 1:8. אני מנסה להיכנס להריון שוב ורוב הסיכויים שאני כבר בהריון. מה אני אמורה לעשות עכשיו? האם התוצאה הזאת אומרת שההריון הזה לא יצליח או שהעובר יפגע?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאנה שלום. אני מניח שקבלת זריקת חיסון לאחר ההפלה. יתכן לכן שהתוצאה החיובית הינה כתוצאה מהזריקה ההיא.-דבר שהוא תקין לחלוטין.יש לחזור לאחר שבועיים על הבדיקה ולראות הירידה ברמת הנוגדנים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר