מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "דממת אלחוט" שבוע 20: מוקדם לדאוג?נעמי12/11/2008
לרופאי המדור שלום. אני בהריון שבוע 20, מספר הפלות מאחורי. בת כמעט 40. התחלתי להרגיש תנועות עובר ברורות וגוברות כבר בשבוע 17. מיזה יומיים אני לא מרגישה כלום, לא בלילה, לא ביום, לא אחרי אכילת שוקולד.... יצויין שמלפני יומיים עברתי טיפול שיניים בו קיבלתי 3 זריקות עם אדרנלין, הגבתי עם הזעה ודפיקות לב מואצות. האם יש סיבה לדאגה בשלב זה של ההריון? בשבוע הבא יש לי תור לאוטרה-סאונד. ממתי יש חשיבות להרגיש את התנועות מדי יום? תודה מראש, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "דממת אלחוט" שבוע 20: מוקדם לדאוג?
ד''ר שמואל פנסקי13/11/2008בסבירות גבוה הכל בסדר , אך למען השקט הנפשי , במידת האפשר הקדימי בדיקת הולטראסאויד או לפחות שמיעת דופק לב העובר ("דופטו") אמצעי הקיים בד"כ במרפטאות או בטיפת חלב , אגב שוקולד או כל דבר מציקה אחר עושה פעולה הפוכה , הגיע הזמן להפסיק עם עצת סבתא זו שלצערי גם אנשי מקצוע מציעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)