בפעם ה - 3 בבקשה תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בפעם ה - 3 בבקשה תשובה
    גל
    13/11/2008

נשלחתי ע"י רופא הנשים לבדיקות דם ושתן והגיעו לי חלק מהתוצאות עד שאני יפגוש את הרופא אני צריכה את עזרת אחד הרופאים בבקשה אני בלחץ urine culture - ממצא - צמיחה מעורבת מה זו הבדיקה הזו ( לפי מה שבדקתי באינטרנט זה תרבית שתן ) מה אומר הממצא ומה עלי לעשות? SPECIFIC GRAV-U STRI תוצאה 1.025 PH- U STRIP תוצאה 6.0 LEUCOCYTES - U STRIP תוצאה neg יחידות /ul NITRITE- U STRIP תוצאה neg PROTEIN- U STRIP תוצאה 25 יחידות mg/dl GLUCOSE - U STRIP תוצאה norm יחידות mg/dl KETONES- U STRIP תוצאה neg יחידות mg/dl UROBILINOGEN-U STRIP תוצאה norm יחידות mg/dl BILIRUBIN- U STRIP תוצאה neg יחידות mg/dl ERYTHROCYTES-U STRIP תוצאה neg יחידות /ul תודה רבה על עזרכתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בפעם ה - 3 בבקשה תשובה

הוספת תגובה

• פעם 3.

ד``ר איילון לחמן
    13/11/2008

ל-SIV שלום.
    התשובה אומרת שבתרבית השתן נמצאה תערובת חידקים. ברוב המקרים הסיבה לכך שהבדיקה לא בוצעה כיאות ולא נשמרו תנאי ההיגינה הנחוצים לבדיקה.המסקנה מהבדיקה שיש לחזור עליה ,נדגיש תוך כדי שמירה על כללי ההיגינה הנחוצים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' איילון לחמן תודה

גל
    13/11/2008

על התשובה. הבדיקה לא בוצעה כיאות בעקבות זה שאני לא שמרתי על כללי ההיגינה או שבקופ"ח? אני פשוט מודאגת שאין משהו חריג. מה לגבי שאר התוצאות? תודה מראש siv

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיחה מעורבת

ד''ר שמואל פנסקי
    13/11/2008

התוצאה מורה שהבדיקה לא נלקחה כראוי , אין היא מורה שישנ בעייה , אך עלייך לבצע הבדיקה שנית והפעם להקפיד על טכניקה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו