שאלה שלא נענתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה
    רוני
    13/11/2008

שלום לרופאים. תודה מראש על הסבלנות הופניתי לפורום זה לאחר התייחסות בפורום אולטרסאונד, לקבלת תשובה והמשך טיפול הנני בשבוע 31 ויום לפי חישוב המחזור האחרון ב 7/4 . קיבלתי את תוצאות הבדיקה של הערכת משקל העובר ונאמר לי שיש לי ריבוי מי שפיר יחסי וכמו כן התוצאות מתאימות לשבוע 32 , נאמר לי ע"י רופא מטפל שעליי להמתין עוד כשבועיים לערך ללא מעקב מיוחד. עליי לציין שהסוכר בהעמסת 100 גרם יצא אצלי גבולי. כמו כן יש לי הרבה בצקות וביד ימין התחלתי לאבד תחושה כללית........עליתי 17 קילו מתחילת ההריון. אני מודאגת האם ללכת למומחה ? זהו הריון ראשון. להלן תוצאות הבדיקה מנח - מצג ראש מיקום שיליה" קדמית מי שפיר : ריבוי מי שפיר יחסי סומן V על : 4 מדורי לב, קיבה, כליות,שלפוחית שתן,דופק לב, דופן הבטן חבל טבור : מס כלי דם : 3 BPD 77.9 MM HC 291 MM OFD 106 MM AC 280 MM FL 61.5 MM CALCULATIONS CI 74.7 FL\BPD 78.9 FL\AC 22 FL\HC 21.1 HC\AC 1.041

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלא נענתה

הוספת תגובה

• כן נענתה.

ד``ר איילון לחמן
    13/11/2008

ענינו על השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו