מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שלא נענתהרוני13/11/2008
שלום לרופאים. תודה מראש על הסבלנות הופניתי לפורום זה לאחר התייחסות בפורום אולטרסאונד, לקבלת תשובה והמשך טיפול הנני בשבוע 31 ויום לפי חישוב המחזור האחרון ב 7/4 . קיבלתי את תוצאות הבדיקה של הערכת משקל העובר ונאמר לי שיש לי ריבוי מי שפיר יחסי וכמו כן התוצאות מתאימות לשבוע 32 , נאמר לי ע"י רופא מטפל שעליי להמתין עוד כשבועיים לערך ללא מעקב מיוחד. עליי לציין שהסוכר בהעמסת 100 גרם יצא אצלי גבולי. כמו כן יש לי הרבה בצקות וביד ימין התחלתי לאבד תחושה כללית........עליתי 17 קילו מתחילת ההריון. אני מודאגת האם ללכת למומחה ? זהו הריון ראשון. להלן תוצאות הבדיקה מנח - מצג ראש מיקום שיליה" קדמית מי שפיר : ריבוי מי שפיר יחסי סומן V על : 4 מדורי לב, קיבה, כליות,שלפוחית שתן,דופק לב, דופן הבטן חבל טבור : מס כלי דם : 3 BPD 77.9 MM HC 291 MM OFD 106 MM AC 280 MM FL 61.5 MM CALCULATIONS CI 74.7 FL\BPD 78.9 FL\AC 22 FL\HC 21.1 HC\AC 1.041
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן נענתה.
ד``ר איילון לחמן13/11/2008ענינו על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)