תרבית שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרבית שתן
    נורית
    13/11/2008

שלום אני בסוף שבוע 7 וקיבלתי היום תשובה לבדיקת תרבית שתן: צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים. מה זה אומר? האם זה מעיד על בעיה חמורה שצריך לטפל בה מייד? מה עלי לעשות? תודה, רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרבית שתן

הוספת תגובה

• היי רות

גל
    13/11/2008

אני בשבוע 7 (+ 5 ימים )וקיבלתי גם כן תוצאה של תרבית שתן עם ממצא של צמיחה מעורבת. כתבתי שאלה בפורום אך לצערי למרות עבודת הקודש שהרופאים עושים לא יכולתי להמתין לתשובה מכיוון שפחדתי שיש משהו לא בסדר. בכל אופן התקשרתי לרופא המקסים שלי שאמר שפשוט לא עשיתי את הבדיקה בצורה הייגינית ביותר ולכן אני צריכה לבצע אותה שוב והפעם לשטוף את המקום טוב טוב ולהטיל מעט שתן לאסלה ואת השאר לכוסית. ( כמובן שתן ראשון של בוקר - מה שלא עשיתי ) כמו כן , הרופא גם אמר לי שאם ישנם הפרשות יתר אפשר להחדיר טמפון ואז לבצע את הדיקה כדי שההפרשות לא יתערבבו במתן השתן. בהצלחה והמשך הריון תקין וקל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית שתן מעורבת

ד''ר שמואל פנסקי
    13/11/2008

התוצאה מורה שהתרבית נלקחה בצורה לא מספקת כך שצמחו מספר חיידקים מהעור , שינם מצשקפים את השתן , עליך לחזור על הבדיקה ולבצעה כיאות , לנקות היטב להטיל שתן לאסלה ורק אמצע זרם לתת כדגימה .
    הריון מוצלח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו