טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני בת 30 ובהריון חודש שני.
יש לי אלבניזם עם ניסטגמוס ובעלי הוא לא אלבניזם וללא ניסטגמוס.
השאלה נוגעת ללידה עצמה:
1. האם מחוייב שאלד בניתוח בשל הבעיה??
2. עם מי מתייעצים? רופא עיניים? רופא נשים? מומחה מסויים?
3. הבנתי מקריאה שהדבר קשור בקרנית עצמה, אשמח להרחבה קלה בנושא.
תודה,
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעיה הקשורה לאלביניזם בלידה. אבל הבעיה העינית נשמעת לי הדורשת התייחסות. יש להתייעץ עם רופא עיניים באשר לנזק אפשרי (אם בכלל) לעיניים בזמן לידה וגינלית ולקבל ממנו המלצה או אישור בנידון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד