טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
שמי מירב ואני בת 27.5. נשואה כ3 חודשים. קבלתי מחזור ב 6.10 ויש לי איחור של כשבוע. חשוב לציין כי המחזור שלי הינו כ 35 ימים והביוץ בדר"כ מופיע מאוחר (כ3 שבועות לאחר קבלת המחזור). עשיתי בדיקות הריון (שתן) ב6.11 ולפני 4 ימים והן יצאו שליליות. בשבוע האחרון יש לי כאבי מחזור אך המחזור לא מגיע, עייפות במהלך היום, החזה כואב לי מאד וגדול מהרגיל, דימום קליל מהאף (לא יודעת אם יש בכלל קשר). האם יש סיכוי להריון?
תודה רבה,
מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד