מצג עכוז בפעם השניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצג עכוז בפעם השניה
    ג'
    15/11/2008

שלום, אני בת 30 בהריוני השני, בתחילת שבוע 26. לפני מס ' ימים היות והרגשתי פחות את העוברית הגעתי לרופא נשים וגיליתי שהעוברית שלי שוכבת במצג עכוז ותקועה בתנוחת אולר- כלומר שתי הרגלים מול הפנים,בנוסף,השליה כעת קדמית כך שאני לא ממש מרגישה את הבעיטות גם כשמצליחה לבעוט. המדהים בסיפור הוא שאותו הדבר קרה לי בהריוני הראשון- גם שם העוברית נתקעה בשבוע 29 אמנם, במצג עכוז ובתנוחת אולר ולא הצליחה להתהפך ולכן עשיתי קיסרי בשבוע 38. שאלתי היא האם זוהי נטיה של הרחם או של העוברים ברחם הספציפי שלי (ואין לי שום בעיה מבנית ידועה) או נטיה משפחתית (וזה לא קרה לאף אחד במשפחה,עכוז ..) ומהו הסיכוי שמצב זה יוביל גם הפעם לקיסרי? והסיכוי שזה יקרה שוב גם בהריון הבא? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצג עכוז בפעם השניה

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא ענה לי? מבקשת תשובה

ג'
    26/11/2008

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכוז.

ד``ר איילון לחמן
    27/11/2008

לג שלום.
    אכן מצב חריג. כמובן שיש סיכוי שהעובר יסתובב.גם העובדה שאת מציינת שאין מום מבני ברחם,לא עוזרת להבין צרוף המקרים בין ההריונות מאחר ומום מבני ברחם הוא הסיבה העיקרית.נקוה לטוב. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו