שחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    נועה
    16/11/2008

אני בת 30 יש לי שתי שחלות פוליציסטיות ומנסה כבר כמעט שנה להכנס להריון ללא הצלחה. בשבוע שעבר הייתי אצל הרופא שלי (מומחה לפריון) והוא אמר שהוא ממליץ לחכות עוד מס' חודשים לרדת קצת במשקל כ-4 קילו (יש לי עודף משקל של בערך 10 קילו) ולראות אם העניינים מסתדרים.אם לא יסתדרו הוא יתן לי כדורים. בינתיים חשבתי ללכת לטיפול ברפואה הסינית אבל מתגובות שקיבלתי הבנתי שזה אולי יסדיר את המחזור אך לא יגרום לביוץ ובכל מקרה אצטרך לקחת כדורים. מה לעשות? האם להתחיל טיפול כבר או לנסות לרדת קצת במשקל ולראות אם הדברים יסתדרו? האם האפשרות שהירידה במשקל תגרום לביוץ היא סבירה ושכיחה? תודה מראש נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות.

ד``ר איילון לחמן
    17/11/2008

לנועה שלום.
    אם את מנסה כבר שנה להיכנס להריון ללא הצלחה, הייתי לוחץ יותר על הרופא המטפל לסיים כל הבירור ולהתחיל בטיפול. שנה שעוברת נחשבת ברוב המקומות כזמן מספיק לתחילת טיפול.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו