דימומים בתחילת ההריון- זה קצת דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בתחילת ההריון- זה קצת דחוף
    אור
    16/11/2008

שלום, יש לי בעיה אני אספר את כל הפרטים כי אני לא יודעת אולי אחד יהיה קשור לשני- לפני 5 חודשים עברתי הפלה בשבוע 9 בגלל שלא היה דופק לעובר והיה לי דימומים. היום אני שוב בהריון הווסת האחרונה שלי היתה ב-1/10 עשיתי בדיקת דם ויש לי תור לרופא ביום רביעי הקרוב. בשבוע האחרון קצת התקררתי אני מצוננת ומשתעלת ביום שישי בבוקר ניתפס לי הגב התחתון בצורה רצינית (אני לא יודעת אם זה קשור להריון או להתקררות) במשך שעה לא הצלחתי לזוז רק עד שחיממתי את המקום בשבת בבוקר זה עבר פחות או יותר זה קצת כואב עד היום. עוד פרט אחרון שהוא הבעיה הרצינית-בשבת בבוקר אני ובעלי קיימנו יחסיי מין ואחר כך שמתי לב שיש לי דימום קל שלא הפסיק גם היום זה נמשך (זו דימום קל מאד והפרשות חומות) מה עלי לעשות??? כמו שאמרתי אני הולכת לרופא רק ביום רביעי. אני אשמח לתשובה אני מאד מפחדת... תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים.

ד``ר איילון לחמן
    17/11/2008

לאור שלום.
    השאלה מה עם הדימום.אם הוא חלש ניתן לנוח בבית. אם הוא מתחזק לגשת דחוף להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו