לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    אמא בדרך
    17/11/2008

שלום רב, אני שבוע 21 להריוני, כמובן כבר כמה שבועות מקפידה על הבגדים רפויים ולא צמודים באיזור הבטן, לרוב שמלות ואם טייץ או מכנסיים , וגם לבנים ( תחתון- בגזרה ממש נמוכה). ככה שעל הבטן הגדלה ממש לא לוחץ כלום, אבל התחתון וגם המכנסיים לפעמים מאשירים סימן של גומי לוחץ באיזור הרגליים . השאלה האם יש חסימה של דם או חמצן לתינוק עקב לחיצה כאלה? טרם הרגשתי את תנועות העובר שלי - שבוע 20+4 ימים , ושליה קדמית ואם תקין ? על מה לשים לב? יש שיטה מיוחדת שתוכל לעזור לי בזה? המון תודה מראש. הריונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• לחוצה.

ד``ר איילון לחמן
    17/11/2008

להריונית שלום.
    המלצה ראשונה לא ללבוש בגדים המשאירים סימנים על הגוף.לגבי התנועות ידוע כי במצבים בהם השיליה קדמית מתחילים להרגיש העובר בשבוע ה-22.אז נא לא לדאוג.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדים לוחצים- האם נגרם נזק

אמא בדרך
    17/11/2008

תודה לד"ר אילון על התשובתך. לגבי בגדים, US אחרון אתמול בערב- התינוקת בסדר, חצי לילה ישנתי עם התחתון הלא נוח הזה. והיום טייץ - הסרתי לא אלבש יותר.האם יכול להגרם נזק תינוקת? שוב אני מדגישה הבגדים לא לחצו על הבטן, אלא רק ברגליים. תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו