הריון או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון או לא?
    יעל
    17/11/2008

שלום, בעלי ואני החלטנו להרחיב את המשפחה והתחלנו בניסיונות להרות מחודש שעבר. המחזור האחרון שלי היה ב-9.10 והפסקתי עם הגלולות. ואם ללכת לפי הגלולות, הייתי אמורה לקבל ב-6.11 ולא קיבלתי. ז"א שאני באיחור של שבוע וארבעה ימים. בשבוע האחרון התחילו לי הפרשות חומות וממה שקראתי זה חלק מהתופעות בתחילת הריון. והפרשות חומות תמיד היו לי בסוף המחזור. היום בבוקר התחיל לי דימום קל, אבל לא דימום כמו שיש לי במחזור. מה כל זה אומר? האם אני צריכה לדאוג מהדימום הזה? האם זה הריון או מחזור? אם הפסקתי גלולות, האם אני אמורה לצפות שיהיה שינוי בזמן הגעת המחזור? האם פתאום הוא יגיע באופן לא סדיר, למרות שהיה סדיר תמיד וגם לפני הגלולות? נ.ב: אין לי אפשרות לקנות כרגע ערכת בדיקת הריון, רק ביום שישי. ותור לרופא יש לי רק בשבוע הבא. אני קצת לחוצה ומודאגת, זה ממש חדש לי כל הסיפור ואשמח לתגובות משכילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון או לא?

הוספת תגובה

• הריון.

ד``ר איילון לחמן
    17/11/2008

ליעל שלום
    תופעה ידועה הינה השיבושים במחזור לאחר הפסקת הגלולות.זוהי התוצאה של השתחררות הציר ההורמונלי בגוף מדיכוי הגלולות.ממליץ לכן לבצע בדיקת דם להריון שהינה יותר אמינה מבדיקת השתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו