מין העובר בשקיפות עורפית..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין העובר בשקיפות עורפית..
    אמא סקרנית
    20/11/2008

שלום - עשיתי שקיפות עורפית בשבוע 13, ב"ה הכל תקין! רק שאני סקרנית..הרופא אמר שהוא חושב שאולי אולי זו בת, אבל הוא לא בטוח.. מה הסיכויים לגלות את מין העובר בשקיפות עורפית? האם זה וודאי? זה נכון שאם מדובר בבן אז בשקיפות אפשר לגלות את זה באופן חד משמעי ואם בבת אז לא בטוחים?.. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עד כמה שאני יודעת..

אימאל'ה
    20/11/2008

בשקיפות העורפית עדיין יש מקום לטעויות מכיוון שזה שלב מאוד מוקדם. ולכן אני יודעת שיש הרבה רופאים שגם אם הם רואים משהו הם לא מוכנים להתחייב ולהגיד מחשש לטעויות . לדעתי פשוט כדאי לחכות בסבלנות לסקירה ואז לדעת כמעט!! בביטחון כי בוודאות את תדעי רק כשהקטן יצא לעולם.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין העובר.

ד``ר איילון לחמן
    24/11/2008

לאמא שלום.
    אכן נכון שלא תמיד ניתן לראות בודאות את מין העובר,ללא קשר אם זה בן או בת בבדיקת השקיפות העורפית.יצכן ובסקירות יגלו המין.נאחל לך שיהיה המין שאת רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו