דילגו עלי - תרבית שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגו עלי - תרבית שתן
    ליאת
    21/11/2008

אני בשבוע 9. עשיתי שתי בדיקות של תרבית שתן ובשניהם יצא צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים. כל שאר תוצאות בדיקת השתן יצאו תקינות בשתי הפעמים. אני גם לא מרגישה סימפטומים של דלקת. האם עלי לחזור פעם שלישית על הבדיקה? האם יש חשש לחיידק שיכול לסכן את העובר? ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילגו עלי - תרבית שתן

הוספת תגובה

• היי ליאת

גל
    23/11/2008

גם לי היה אותו הדבר צמיחה מעורבת פירושה שלא ביצעת את הבדיקה כמו שצריך. את התרבית צריך לעשות עם השתן הראשון של הבוקר. שוטפים את המקום היטב, מטילים מעט שתן לאסלה והשאר לכוסית. במידה וישנם הפרשות רבות ניתן להחדיר טמפון לצורך הבדיקה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית שתן

מירב
    23/11/2008

תודה על העצה אבל היא כבר ידועה באינטרנט - הסיבה לשאלתי היתה שכבר עשיתי את הבדיקה פעמיים וחיפשתי עצה קצת יותר מלומדת מהרופא (ולא מגולשת אחרת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שתן.

ד``ר איילון לחמן
    24/11/2008

שלום.
    אכן יש לבצע כיאות בדיקת השתן לתרבית על פי כל הוראות החיטוי וכו. אם עדין תשובה חידקית מעורבת,לעתים על פי שיקולי הרופא בהתיחס לבדיקתו וממצאי שאר הבדיקות,נותנים כיסוי אנטיביוטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו