שמירת הריון - דחוף בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון - דחוף בבקשה.
    שיר
    22/11/2008

שלום, אני בשבוע 16 להריוני. בשבוע שעבר, בביקורת אצל הרופאה שלי, נאמר לי שאני עוברת לטיפול ולהשגחה במחלקה להריון בסיכון גבוה, בגלל שרירינים שיש לי ברחם, וגם בגלל כאבים די חזקים שלא מרפים ממני במהלך כבר 4 חודשים. הרופאה אמרה לי שאני אודיע בעבודה, שאני בעוד שבוע בשמירת הריון, כלומר הרופאה נתנה לי שמירת הריון, בעצם עדיין לא פורמלי, אלא רק אמרה לי בע"פ, בשבוע הבא יש לי פגישה איתה, לאחר שעברתי סקירה ותיעוד שרירנים ומדידתם, הפגישה איתה תהייה להתחיל את כל התהליך שצריכים לעשות בכדי לבקש שמירה למל"ל. השאלה היא כזו : אני עובדת במשרד פרטי, מה אני עושה לאחר שהרופאה נותנת לי שמירה, כלומר לאחר שהיא ממלא את הטופס הספציפי לביטוח הלאומי. יש לי את הזכות לא ללכת לעבודה כבר מהיום בו הרופאה נותנת לי את השמירה? ולהודיע במשרד, שקיבלתי שמירה ואני פשוט לא מגיעה למשרד בגלל המצב שבו אני נמצאת. אני פוחדת שיעשו לי בעיות, ושיהיו תלונות שלא הודעתי קודם... אך אי אפשר להודיע קודם על שמירה, השמירה היא לא מתוכננת, ואי אפשר להודיע מראש דבר שכזה, במיוחד שהרופאה אמרה לי את זה פשוט במפתיע, לא הייתי אצל הרופאה מאז תחילת ההריון שלי, אבל הייתי במוקד ובבית חולים וקיבלתי זריקות וכו', ובמשרד יודעים על הכאבים שמהם אני סובלת כל הזמן. אודה למענה, מה אני עושה יום למחרת? האם הזכות שלי היא להשאר בבית כבר מהיום הראשון? לעניות דעתי השמירה היא תהייה מעכשיו ועד סוף ההריון. אני פוחדת שאאבד את זכויותיי לפיצויים אם זה קשור בכלל לשמירה..., כי אני עובדת במשרד הזה 10 שנים לפחות, ואני לא מתעתדת לחזור לשם לאחר הלידה. ממש אודה לתשובה. תודה רבההה שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון - דחוף בבקשה.

הוספת תגובה

• שמירת הריון

ד''ר שמואל פנסקי
    23/11/2008

יש בידי תשובות לרוב שאלותיך , אך יהיה זה הגיוני יותר לפנות לסניף ביטוח לאומי ולקבל תשובה פורמלית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו