דופק בשבוע שמיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק בשבוע שמיני
    דניאל
    26/11/2008

שלום אני בת 27 נמצאת כרגע בשבוע 8+6 , לפני שבועיים כשהייתי אצל הרופא הוא ראה את הדופק של העובר בסונוגרם. לפני ארבעה ימים הייתי במרפאה והפעם בדקו את הדופק עם מכשיר קול, בלי תמונה ולא נשמע דופק, הרופא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושלפעמים לא שומעים את הדופק עד שבוע 14. מאותו יום אני ממש לא רגועה והבדיקת סונוגרם הבאה היא רק בעוד שלושה שבועות אני גרה בחו"ל, זה ההריון הראשון שלי ואין לי עם מי להתייעץ ( זאת מרפאה ציבורית והם קצת אנטיפטים) האם זה נכון שעד שבוע 14 לא תמיד שומעים את הדופק? אני אציין רק שאין לי דימומים או כאבים חזקים, חוץ מצרבות וקצת עייפות מרגישה טוב. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק בשבוע שמיני

הוספת תגובה

• דופק.

ד``ר איילון לחמן
    27/11/2008

לדניאל שלום.
    אכן מלחיץ הסיפור.על כל פנים,נכון שלפני שבוע 12,לא ניתן לשמוע הדופק במכשיר החיצוני.לא ברור לכן למה הם בכל זאת מנסים.אם תוכלי להקדים מועד הבדיקה הסונוגרפית, עדיף עבורך.אם לא נמתין בסבלנות בלי לחץ.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו