לגרום ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגרום ללידה
    אלי
    27/11/2008

שלום, אני בשבוע 37+2 וממש רוצה כבר ללדת. אין לי כבר סבלנות!!!! כיצד ניתן לעזור ללידה להתקרב ולהגיע? האם סקס עוזר גם במידה ועדיין לא התחילו צירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגרום ללידה

הוספת תגובה

• לאשה שמאד רוצה ללדת

ד''ר פרדי דוד
    28/11/2008

התאזרי בסבלנות כל דבר בזמנו. לא תוכלי לעשות דבר לזירוז הלידה. ככה זה מה לעשות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב האשה שמאוד רוצה ללדת...

אלי
    28/11/2008

הי. קודם כל- תודה על התשובה, אבל... שמעתי ואף יעצו לי בטיפת חלב לעשות סקס בכדי לרכך את צוואר הרחם. עדיין לא ניסיתי. השאלה היא, האם יש אמת בשמועה על סקס כמקדם לידה? מה לגבי ספורט, כגון: הליכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר בני שכטר
    29/11/2008

ספורט זה מצויין ובריא מאד אבל גם קצת מעייף, אבל לא הוכח כמזרז לידה.
    בזרע הגברי ישנם חומרים הנקראים פרוסטגלנדינים שנמצאים גם באופן טבעי בין הקרומים של ההיריון וכנראה משתתפים בתהליך זירוז הלידה. המחשבה היא שהזרע שמגיע לצוואר הרחם גורם עקב כך לזירוז התהליך. האם זה נכון? יש כאלה שטוענים שזה אכן נכון, אבל צריך כמות של כ-10 גברים....
    בכל אופן סקס זה נחמד ומכיוון שלא יהיה לכם הרבה זמן לאחר הלידה, זה שווה ניסיון (בתנאי שזה נעים ונוח לך כמובן).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו