שאלה - בדחיפות בקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - בדחיפות בקשה
    אלין
    01/12/2008

בוק טוב, אני בהרין שבע 20+6. מאתמול בבוקר התחלתי לשלשל ולהקיא, ניסיתי לשתות כמה שיותר, למנוע התייבשות. בעב הגעתי למיון עם נפיחות בבטן, לצורך בדיקת רופא גניקולוג (לוודא שהעובר בסדר), והתברר כי אני מיובשת (Ketones+3), קיבלתי 2 אינפוזיות + אינפוזיית פרמין. בבדיקת דם התברר כי ערך הנאוטרופילים הינו 16.2 (מעל הנורמה בהרבה). הרופאה קבעה כי כנראה מדובר בדלקת קיבה חיידקית, ך אמרה כי אין אפשרות לקבל אנטיביוטיקה, וכי עליי לשתות כמה שיותר ותו כיומיים הל אמור לעבור. ובמדה ומופיע חום באומיות יש לפנות בדחיפות למיון. רציתי לדעת בבקשה עד כמה המצב מסוכן (במיוחד עבור העובר) ולמה להתכן ולא להתחיל עם האנטיביוטיקה כבר עכשיו? קראת על מגוון חידקים פתוגנים המסכנים את חיי האם והעובר, אנא המלצתכם ותגובתכם בהקדם! תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - בדחיפות בקשה

הוספת תגובה

• שאלה - בדחיפות בקשה

ד''ר שמואל פנסקי
    01/12/2008

א. הכדוקריות הלבנות בהריון נורמחלי עולות ,ף כך ש 16000 אינו מורה על זהום חיידקי בהכרח.
    ברוב המיקרים שלשול והקאה אינו תוצאה של זהום חיידקי כך שהטפול הראשוני אינו אנטיבעיוטי , אלא שתייה מרובה וכלכלה מתאימה , בד"כ הדבר חולף תוך תקופה קצרה ,
    כרוב הארועם ברפואה ישנם מספר ר\אבחנות אפשריות , אני סבור שהרופא שקל אותם והחליט לת\טובטף , הקפידי על שתייה כדי שלא תתייבשי . מאחל הרגשה טובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו