מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןנוני01/12/2008
שלום, אני בשבוע ה-28 להריוני. לפני שבוע התחילו לי כאבים חזקים בגב בצד שמאל. כשזה כבר הפך להיות בלתי נסבל הלכתי למרכז בריאות האשה - שם עשו ל מוניטר וראו שדופק העובר יורד. הבהילו אותי לחדר לידה, למעקב מוניטור. מתברר שיש לי דלקת חריפה בשתן שהתפשטה לכליות - ואני עכשיו מטופלת ב"זינת". מעבר לזה התברר בבדיקה כי יש לי קיצור בצוואר הרחם. ובנוסף, יש לי כבר כמה ימים כאביםחזקים והתכווצויות בבטן התחתונה. אני ממש מפחדת. העבודה שלי היא מאוד תובענית, גורמת להרבה עצבים (אני עובדת כנציגת שירות), מכל יום עבודה אני חוזרת ממש סחוטה, ועם כאבים לא מובנים בבטן התחתונה. האם יש סיכוי שאקבל שמירת הריו מהרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
ד''ר שמואל פנסקי01/12/2008קיים סכוי . פני לרופאך עם כל הפרטים ואני בטוח שהוא עישקול באופן רציני את הצורך בכך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)