אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה
    חסויה
    03/12/2008

לפני כשבועיים סבלתי מדלקת חמורה בדרכי השתן וקיבלתי מהרופאה אנטיביוטיקה לשבוע. יום אחרי היום הראשון לנטילת האנטיביוטיקה היה ביוץ (זוהה ע"פי ערכה ביתית) התלבטתי מה לעשות עם האנטיביוטיקה אך החלטתי להמשיך . חשוב לציין כי עדכנתי את הרופאה שאני מנסה להרות ולכן קיבלתי תרופה הניתנת גם בהריון לדבריה (ציפורל). לפני כמה ימים לשמחתי גיליתי שאני בהריון אך עכשיו אני מודאגת מהנזק שיכול להגרם מהשימוש בתרופה - האם יש מקום לדאגה? בנוסף, השתמשתי גם בקרם אגיסטן המוחדר וגינאלית לנרתיק - האם מזיק? אודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• לא נעניתי

חסויה
    04/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה.

ד``ר איילון לחמן
    04/12/2008

לחסויה שלום.
    השאלה העיקרית האם לא היה כדאי לנסות ולהימנע מכניסה להריון דוקא תחת האנטיביוטיקה.וע"י כך לחסוך את כל הדאגה הנוכחית.אבל זה מאחורינו.לדעתי הטיפול שנטלת אינו משפיע כלל על ההריון.אבל המקום המוסמך לענות הוא משרד הבריאות בטלפון 02-6243669.אז לא לדאוג ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו