חומרים למניעת הדבקויות בקיסרי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומרים למניעת הדבקויות בקיסרי.
    מיה
    03/12/2008

בעוד כחודש אכנס לקיסרי שלישי. הבנתי שקימים חומרים מונעי הדבקויות: אדפט, אינטרקוט ואינרסיד. האם הם יעילים ואיזה מהם עדיף? האם השימוש בהם דורש מיומנות של המנתח? בנוסף קראתי על שיטת ניתוח קיסרי שבה מפרידים ביד את השרירים ולא חותכים אותם וכך ההחלמה הרבה יותר קלה. האם זה נכון? ואם זה נכון למה לא משתמשים בזה בבתי חולים? שני רופאים שונים ענו לי שתי תשובות שונות. אני מאוד מוטרת כי ההחלמה מהניתוח הקיסרי השני שעשיתי היתה לי מאוד קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיסרי.

ד``ר איילון לחמן
    04/12/2008

למיה שלום.
    השימוש בחומרים למניעת הדבקויות אינו דורש כל מיומנות.פשוט שופכים אותו מסביב לרחם.האם האינפורמציה מהמאמר בעיתון הארץ?.אגב בניתוחים קיסריים יש פחות הדבקויות. חושבים שזה נובע ממי השפיר הנשפכים לחלל הבטן בזמן הניתוח.
    לגבי שיטת הניתוח הקיסרי,אני שייך לקבוצת הרופאים המפרידים השרירים והרקמות ולא חותכים אותם.שיטה שפותחה עי פרופ יואל כהן,ואומצה עי בהח משגב לדך.אני רואה תוצאות טובות מאד בשיטה זו.למה לא משתמשים בה כולם איני יודע,אבל יש ארצות שאימצו את השיטה הקרויה שיטת משגב לדך,כמו למשל בסקנדינביה או בסין.בארץ כידוע אין נביא בעירו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו