מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומרים למניעת הדבקויות בקיסרי.מיה03/12/2008
בעוד כחודש אכנס לקיסרי שלישי. הבנתי שקימים חומרים מונעי הדבקויות: אדפט, אינטרקוט ואינרסיד. האם הם יעילים ואיזה מהם עדיף? האם השימוש בהם דורש מיומנות של המנתח? בנוסף קראתי על שיטת ניתוח קיסרי שבה מפרידים ביד את השרירים ולא חותכים אותם וכך ההחלמה הרבה יותר קלה. האם זה נכון? ואם זה נכון למה לא משתמשים בזה בבתי חולים? שני רופאים שונים ענו לי שתי תשובות שונות. אני מאוד מוטרת כי ההחלמה מהניתוח הקיסרי השני שעשיתי היתה לי מאוד קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי.
ד``ר איילון לחמן04/12/2008למיה שלום.
השימוש בחומרים למניעת הדבקויות אינו דורש כל מיומנות.פשוט שופכים אותו מסביב לרחם.האם האינפורמציה מהמאמר בעיתון הארץ?.אגב בניתוחים קיסריים יש פחות הדבקויות. חושבים שזה נובע ממי השפיר הנשפכים לחלל הבטן בזמן הניתוח.
לגבי שיטת הניתוח הקיסרי,אני שייך לקבוצת הרופאים המפרידים השרירים והרקמות ולא חותכים אותם.שיטה שפותחה עי פרופ יואל כהן,ואומצה עי בהח משגב לדך.אני רואה תוצאות טובות מאד בשיטה זו.למה לא משתמשים בה כולם איני יודע,אבל יש ארצות שאימצו את השיטה הקרויה שיטת משגב לדך,כמו למשל בסקנדינביה או בסין.בארץ כידוע אין נביא בעירו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
