בדיקות ומחזור...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות ומחזור...
    יעל
    05/12/2008

שלום, בעלי ואני החלטנו שהגיע הזמן להביא ילד לעולם. אז הפסקתי את הגלולות ואנחנו עכשיו בניסיונות. אני כל הזמן קוראת באינטרנט מאמרים וכתבות על מה לעשות ואיך לעשות לפני ההריון ונתקלתי בבדיקות שצריך לעשות לפני ההריון, כמו: אדמת, טוקסופלסמה (יש לי חתול בבית), עגבת ו-CMV. הרופא שלי לא דיבר איתי על הבדיקות האלה ולא שלח אותי להיבדק. לדעתי, הוא מחכה שאכנס להריון ואז אעשה את הבדיקות. האם זה תקין? האם אני צריכה לעשות את הבדיקות האלה עוד לפני ההריון או שגם בתחילתו אפשר לעשות אותן? האם אני יכולה לדרוש לעשות אותן עוד לפני שנכנסתי להריון? בנוסף, מאז שהפסקתי עם הגלולות (באוקטובר) קצת השתבש לי המחזור, הוא איחר לי ועכשיו אני לא יודעת אם הוא סדיר או לא, אני לא יודעת מתי הוא יגיע החודש. האם זה לגיטימי? כמה זמן אני צריכה לחכות כדי לדעת אם הוא סדיר? איך אדע מתי הביוץ שלי אם אני לא יודעת מתי המחזור מגיע? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות ומחזור...

הוספת תגובה

• מחזור והריון

ד''ר פרדי דוד
    07/12/2008

עליכם לקיים יחסי מין בממוצע של 3 פעמים בשבוע .
    אני לא מציע לך לרדוף אחר הביוץ
    לחצים מונעים הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו