מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בשבוע 11(+2) ועשיתי us בשבוע 8גל08/12/2008
ראו דופק והכל היה בסדר מאז ועד השקיפות העורפית שתתבמע ב - 14/12 לא ביקרתי אצל הרופא ואני כל הזמן במחשבות אם הכל בסדר. אני מרגישה טוב ( חוץ מהבחילות כמובן , אבל אין טענות הלוואי ואלו יהיהו הבעיות ) השאלה אם גם כשאני מרגישה טוב יכול להיות שחס וחלילה משהו לא טוב קורה לעובר? ז"א אם אין דימום וכו' האם יכול להיות משהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו חמודה...
מורן08/12/2008היי סיון מה שלומך? הלחץ שלך מוכר (גם אני עברתי את זה...) אבל לדעתי, את צריכה להוריד מהלחץ כי הוא לא תורם לך ובטוח שלא לעובר יש את מעקב הרופא שזה כל 4 שבועות, ובין לבין יהיו עוד כמה בדיקות חיצוניות (כמו שקיפות וסקירת מערכות) עצתי אליך, תהיי רגועה, תהני מההריון....הכל יהיה בסדר שוב, שיהיה לך הריון קל ומהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מורן
גל08/12/2008איזה מותק! תמיד הראשונה לענות לי ! תודה רבה לך קודם כל על התשובה הזריזה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר ושהלחץ לחינם ואני יוכל להירגע אחרי השקיפות לפחות. מה קורה איתך?איזה שבוע? תגידי באיזה קופ"ח את?יש לך מושג כמה עולה השקיפות?עד שאני יתקשר לברר את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף מתוקה
מורן08/12/2008ברור שהכל יהיה בסדר, הסירי דאגה מליבך ותני לרופאים המצוינים לטפל בך אני בשבוע 27 (חודש שביעי) אני בקופת חולים מאוחדת, יש לי מאודת עדיף, השקיפות עלתה לי 100 ש"ח, הסקירה המוקדמת 300 ש"ח (או ההפיך, אני כבר לא זוכרת) והמאוחרת 25 ש"ח. עשיתי אצל ד"ר דקל אייל (מעולה) במרכז לבריאות האישה ברמת אביב. ד"ר דקל אייל מומלץ מאוד מאחר ויש לו סבלנות רבה וזה משהו חשוב במקרים כאלה, הוא בודק הכל לאט לאט עד שהוא רואה הכל. אני לא יודעת מה העלויות דרך פרטי, אם זה מעניין אותך, את יכולה לברר (בסביבות 1600 ש"ח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אני בקופ"ח כללית
גל08/12/2008העלויות שם יותר יקרות נראה לי אבל במקרה כזה כל שקל שווה נראה לי. שיהיה לך המשך הריון קל ותודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח מה שיותר יקר - יותר טוב
מורן08/12/2008יש הרבה רופאים לא פרטיים (כמו ד"ר דקל אייל) שהם רופאים מעולים לא נראה לי שיש צורך לשלם אלפי שקלים על הבדיקות שנעשות דרך קופות החולים בעלות מזערית. אני לא הלכתי לרופא פרטי וברוך השם אני מרוצה מאוד מכל הבדיקות. אבל כמובן, שזו החלטה שלך (ושל בעלך). תתייעצי ותחליטי... בכל מקרה, יש רופא פרטי ברמת גן (במידה ואת גרה במרכז) שיש לו הסדר עם קופות חולים מסוימות (לא זוכרת אם כללית נכלל בהסדר שלו) ושמעתי עליו שהוא רופא אחד הטובים... קוראים לו ד"ר סגל )מרמת גן). הטלפון שלו (תבררי אם יש לו הסדר עם כללית) 03-6771336 וכך העלות תהיה לך יחסית נמוכה (לרופא פרטי) לדעתי בסביבות 400-500 ש"ח. אם היה לו הסדר עם מאוחדת, הייתי הולכת אליו... שיהיה בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום siv
הדס09/12/2008היי, גם אני בכללית (שבוע 26) יש סבסוד מהכללית, אני עשיתי את כל בדיקות אולטרסאונד בקול מדיק בראשל"צ (מעולים!!!) יש להם הסדר עם הכללית, שקיפות 120 ש"ח, סקירה מוקדמת בערך 200-300 ומאוחרת 700. בהצלחה! תהני... הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הדס
גל09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר
ד``ר איילון לחמן08/12/2008לSIV שלום.
דאגה לצאצאים לא מפסיקה לעולם.הרי גם אחרי שהעובר נולד והוא לא על ידנומשהו יכול לקרות.אז נא להירגע ולהיות אופטימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)