מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות בקשר להריוןמיקמיק09/12/2008
סליחה מראש על אורך "סיפור הרקע" שלי - לאחר מספר חודשי טיפולי פוריות עשינו הפסקה לצורך צילום רחם שבו נמצאה חסימה וגם נפתחה מעט. לאחר חודש שבו לא התרחש דימום כי לא לקחתי את ההורמונים כמו בד"כ עשיתי בדיקת בטא שיצאה שלילית ולקחתי פרוברה (אני פוליציסטית) שבוע. שבועיים לאחר מכן עדיין לא נראה דימום והיו לי כאבי בטן. בבדיקה וגינלית נמצא שק הריון תוך רחמי. בעוד עשרה ימים אני אמורה לחזור על אולטרא-סאונד לבדיקה שזה מתפתח. ערך הבטא היה 6700. אני כמובן שמחה מאוד אבל יש מספר דברים שאני מעוניינת לשאול: 1. בעקרון אני אמורה להיות בשבוע שביעי לפי המחשבונים אבל בטא שלושה שבועות קודם יצאה שלילית. מה זה אומר אם בכלל? 2. האם זה תקין שעדיין יש לי כאבי בטן? (לא שאכפת לי, זה רק קצת מטריד) 3. האם אפשר לעשות בדיקות נוספות קודם לראות שהכל תקין או שצריך לחכות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר בני שכטר09/12/20081. ההיריון כנראה צעיר יותר מהספירה לפי המחזור האחרון
2. כאבים ואי נוחות יתכנו, אבל אם ראו באולטרה-סאונד שההיריון הוא תוך רחמי אפשר להיות יותר רגועים
3. האם לחזור על הבדיקה או להמתין לבדיקה השניה? אני חושב שזו שאלה שאת צריכה להפנות לרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)