חשש קל מלידה מוקדמת שבוע 26

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש קל מלידה מוקדמת שבוע 26
    דלית
    10/12/2008

הי אני כרגע נמצאת בשבוע 26+2 (הריון שני הלידה הראשונה הסתיימה בקיסרי) ואני תוהה אם יש אפשרות שאני נמצאת עם פתיחה .. עברתי יומיים של התרוצצויות ומנוחה מעטה ובלילה האחרון התעוררתי עם צורך עז לתת שתן וצואה -דבר שלא עבר דקות ארוכות -רצתי מספר פעמים ..בנוסף הרגשתי צריבה במתן שתן ,לחץ גדול בפי הטבעת ולחץ בבטן התחתונה . התחושה היא של פתיחה קטנה -אני הוזה ? מה צריך לעשות במקרה כזה ? בתודה מראש דלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש.

ד``ר איילון לחמן
    11/12/2008

לדלית שלום.
    התשובה פשוטה-גשי בדחיפות להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שק הריון ועובר

ד''ר שמואל פנסקי
    11/12/2008

ניתם לראות לראשונה שק הריון בערך בשבוע ה 5 להריון (חישוב מיום ראשון לוסת האחרון) כטווח "בטה" של 1000-2000 ב אולטראב\סאונד נרתיקי. דופק נתן לרות כאשר העובר בגודל של 2-5 ממ וז בערך בשבוע השישי מאל (כלומר שש פלוס....) בתלות באיכות מכשיר האולטראסאונד. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו