מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום הוא היום ה-14יפית10/12/2008
ווסת אחרונה 15/11 קיבלתי טיפול איקקלומין מהיום החמישי למחזור * 2 ב-26/11 הזרקתי אוביטרל לאחר מעקב זקיקים וביצעתי 2 השבחות הראשונה ב-27/11 והשניה ב-28/11 היום זה כבר היום ה-14 ורציתי לדעת האם כבר אפשרי או כדי לעשות בדיקת הריון ביתית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 14.
ד``ר איילון לחמן11/12/2008ליפית שלום.
ניתן לעשות בדיקה ביתית,אך תשובה שלילית כעת, עדין לא תשלול אפשרות של הריון.אם יוצא שלילי,ועדין אין מחזור עד יום א לחזור עלן הבדיקה,או עדיף בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
קטיה11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מוזר
יפית14/12/2008בוקר טוב אז ככה בהמשך לתשובתך עשיתי בדיקה ביתית ב-10/12 זה היום ה-14 אחרי ההשבחה היא יצאה שלילית ב-11/12 קיבלתי מחזור והוא היה מוזר זה היה יותר הפרשות חומות ולא דם ויום למחרת זה נגמר ב-12/12הייתי ממש נקיה אפילו לא הפרשות כלום ביום שבת בבוקר שוב פעם הפרשות חומות בלבד שנגמרו בשעות הערב ואין יותר כלום מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור.
ד``ר איילון לחמן14/12/2008ליפית שלום. ממליץ שתגשי להיבדק ולקבל התשובות לשאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה בהמשך לתשובתך
יפית14/12/2008כרגע חזרתי מהרופא נשים שלי עשינו עוד בדיקת שתן שיצאה שלילית לצערי הרב הוא אמר לי לחכות שבוע שבועיים לראות האם מגיע מחזור כי לטענתו זה לא מחזור ואם לא מגיע הוא ייתן לי טיפול כדי שיופיע לי מחזור האם זה בסדר ? או שיש עוד משהו שניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום.
דר אילון לחמן14/12/2008המלצתי בנוסף לבצע גם בדיקת דם להריון כדי לשלול אפשרות של הפלה טבעית,אם הדימום שעברת אינו נראה כמחזור,וגם לשלול הריון חוץ רחמי-אפשרות נדירה אבל קימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מצב ?
יפית15/12/2008האם יש מצב שאחרי 2 בדיקות שתן שליליות בדיקת דם תצא חיובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)