כאבים בצד שמאל בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד שמאל בטן תחתונה
    מיטל
    10/12/2008

שלום אני בשבוע 19.5 להריון, הריון ראשון, תקין עד עכשיו. אתמול בלילה התחילו לי כאבים בצד שמאל בטן תחתונה שהלכו והתגברו עד שממש לא יכולתי ללכת. לאחר כ- 30 דקות הכאב חלף, בלילה מדי פעם הרגשתי את המקום שוב אך זה היה נסבל, וב5 לפנות בוקר התחילו כאבים חזקים שוב אז הלכתי למיון נשים, שם עשתו לי בדיקה של צוואר הרחם, בדיקת דופק עובר, ספירת דם ובדיקת שתן והכל תקין (רצו לעשות לי גם אולטראסאונד לבדיקת השחלות אך היה עוד סגור וחלפו לי הכאבים אז לא נשארתי לבדיקה, שחררו אותי). כעת כבר לא כואב לי, מדי פעם אני מרגישה את המקום אך זה ממש לא כאבים כמו שהיו בלילה. הרופאה אמרה שזה יכול להיות מהימתחות של הרחם... האם יש סיבה לדאגה? האם אני צריכה להיבדק שוב איפהשהוא? בתודה מראש, מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים.

ד``ר איילון לחמן
    11/12/2008

למיטל שלום.
    כן עליך להיבדק עי רופאך המטפל.כדאי בכל זאת לבדוק באולטרה סאונד מצב השחלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבון בשתן?

מיטל
    15/12/2008

תודה רבה על תגובתך ד"ר. בהמשך לתלונתי על כאבים בבטן תחתונה\שמאלית ובמפשעה עשיתי אולטראסאונד בטן וכליות והכל תקין ועשיתי בדיקת שתן ותרבית שתוצאותיה נראות תקינות חוץ ממשהו אחד שיוצא מחוץ לתחום: SPECIFIC GRAV-U STRI וערכו 1.033. מה עליי לעשות? התור לרופאה שלי הוא רק בסוף החודש ואני חוששת שמא צריך לטפל בזה לפני.. האם זה יכול להצביע על רעלת הריון או שזה ערך נמוך מדי בשביל זה? בתודה מראש מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו