טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלוםת אתמול אני בשבוע 25 +3 ימים.
אתמול בערב עצאתי להליכה עם בעלי וכנראה שלא התלבשתי מספיק טוב. חזרנו אחרי 45 דקות והבטן הייתה ממש קרה. שתיתי תה חם ונכנסתי מתחת לשמיכה. אני מציינת תוך כדי הליכה לי לי לא היה ממש קר ( חוץ מהאוזניים והאף). האם יכול להיגרם נזק לעוברית? אני מאוד דואגת. היה בועטת כרגיל. אני ממרכז הארץ אז בערב היה בערך 15-16 מעלות.
אשמל אם תענו מהר אני ממש חסרת אונים.
סקירה ביצענו אתמול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד