הקאה לאחר הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאה לאחר הנקה
    keren
    19/07/2007

ילדתי לפני כשבועיים וחצי
    (בבי"ח מאיר...) ואני מניקה. שבוע לאחר הלידה החלה התינוקת להקיא כפעם ביום לאחר ההנקה. אני מקפידה על הרמה של התינוקת לגרפס אבל לעיתים היא נרדמת וחצי שעה לאחר מכן פולטת בסילון ולפעמים, גם אם היא עושה גרפס, עדיין היא פולטת כמות משמעותית. לפי טיפת חלב, היא עולה במשקל אבל זה עדיין מדאיג אותי מאוד. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאה לאחר הנקה

הוספת תגובה

• פליטות

ג'ניס זאוסמר
    19/07/2007

כרמית שלום,
    כיף לשמע ממך
    תינוקו
    ת בגיל הזה יכולים לפלוט אפילו הרבה אבל אם אין השפעה על המשקל זה בסדר.
    כל עוד שהיא לה במשקל אין מה להיות מודאג הסוגר של הקיבה מתחזק עם הזמן.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

keren
    20/07/2007

היי ג'ניס, תודה על תשובתך המהירה. כיצד אני יכולה למנוע את ההקאות הנ"ל? אני מנסה שהיא תוציא גרפס לאחר כל הנקה אבל לא תמיד היא מוציאה ואח"כ היא פולטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    21/07/2007

לא נורא
    אחרי ההנקה תרימי אותה בעדינות לא לחץ על איזור הבטן, לפעמים אין מה לעשות וזה עובר. כל עוד שהמשקל בסדר אין מה לדאוג.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו