מבולבלת ומאוד סקרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת ומאוד סקרנית
    סיגלית
    16/12/2008

היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד והכל היה תקין- ראו דופק ולפי הרופא אני בשבוע 6 + 2. אני קצת מבולבלת מכיוון שלפי חישוב הוסת האחרונה הייתי אמורה להיום בשבוע 7(22.10), אבל לפי טענת הרופא הביוץ איחר ב- 10 ימים. האם קביעה של +2 (יומיים) היא קביעה מדוייקת? מאיפה הגיעו יומיים האלו? האם זאת ספירה מדוייקת או מונח רפואי כל שהוא? כלומר האם לפי חישוב הרופא אוכל לדעת מתי התרחשה התעברות? אשמח לדעת כיצד מחשבים את העוד יומיים הללו? מכיוון ולא ניתן כנראה לחשב את ההריון לפי הוסת האחרונה. אם להסביר בקצרה- רציתי לשאול אם ה +2 זה באמת חישוב של מספר ימים מדוייק, או הערכה כללית, כי גם לחברות אחרות שלי אמרו בבדיקה הראשונה מס' שבו +2, אז רציתי לדעת אם זה סתם צירוף מקרים או שזה מעין מונח שנאמר כשלא יודעים חישוב מדוייק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת ומאוד סקרנית

הוספת תגובה

• חישוב גיל הריון

ד''ר שמואל פנסקי
    16/12/2008

מקוטבל היום לתת חישוב גיל הריון לפי בדיקת US בשבועות מלאים + מספר הימים
    לדוגמא שש שבועות + 6 ימים מציין שמחר שתהיי תסיימי 7 שבועות . בשבועות הראשונים הבדיקה מדויקת בסדר גודל של +- 3 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו