מאוד דואגת- סטרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד דואגת- סטרס
    קטיה
    16/12/2008

שלום,עברו עליי יומיים לא קלים בעבודה, הרעת תנאים, צרחות של הבוס, איומים בפיטורין ופשוט ברחתי הביתה ( הולכת לתבוע ולהגיש תלונה).יכול להיות שאני רגישה יותר עקב ההריון, אז בכיתי הרבה, לא הרגשתי טוב, ממש על סף התמוטטות עצבים. וגם בקושי הרגשתי את העוברית- שבוע 24+4 לפי וסת,שבוע 26+1 לפי US. כל הבדיקות , סקירות - תקינות. האם יתכן שגרמתי לה נזק? מאוד דואגת. מציינת כי חוץ משתי תקריות הנ"ל - הכל פשוט נפלא. ועוד שאלה מטרידה, אני יודעת שאסור לדבר בסוללרי בתוך רכב או אוטובוס, אני לא מדברת מהאוזן - אלא רק במרחב פתוח+ דיבורית, היום נאלצתי לדבר 12 דקות באוטובוס ( עם ויצו), עם זה יכול לגרום נזק? יכול להיות שהשאלות לא כל כך קשורות לפורום, אבל אם אפשר מצפה לשתובתך. חשוב לציין כי נרגעתי מהר, ללא כדורי הרגעה. תודה מראש. קטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד דואגת- סטרס

הוספת תגובה

• סטרס

ד''ר שמואל פנסקי
    16/12/2008

לא גרמת נזק, אני תקווה שלאחר הלידה לא תהיי בסטרס כדי שהגברת תגדל באוירה נפלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו