נוזל בחלל הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל בחלל הבטן
    נטלי
    18/12/2008

שלום רב! אני בת 25. בהריון ראשון. תחילת שבוע 16. אתמול עשיתי סקירת מערכות ראשונה שהייתה תקינה לגמרי. עם זאת הרופא ציין כי הוא ראה נוזל בכמות קטנה- בינונית מחוץ לרחם (בחלל הבטן). הוא אמר שאין סיבה לדאגה, אך כדאי להיות במעקב לאחר כחודש. לא ייחסתי יתר חשיבות לממצא זה, אך באינטרנט קראתי שנוזלים בחלל הבטן עשויים להופיע בעת סרטן השחלות וגם לאחר טיפולי פוריות. ההריון שלי הינו טבעי ולא עברתי טיפולי פוריות. מהו הסיכוי שבגילי ודווקא כאשר אני בהריון אני אחלה (חס וחלילה) בסרטן השחלות? מהו הסיכוי שהנוזל יעבור מעצמו ללא להותיר שום זכר? ואם כבר קורה הגרוע מכל, האם עדיין יהיה ניתן להמשיך את ההריון עד סופו והאם יש סיכויי שייגרם נזק לעובר? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזל בחלל הבטן

הוספת תגובה

• נוזל.

ד``ר איילון לחמן
    18/12/2008

לנטלי שלום.
    יש ספר שלם על סיבות לנוזל בבטן.לכן כמו שאמר הרופא שווה לחזור על הבדיקה ולראות רוב הסיכויים שהנוזל יספג..את גם לא בגיל מתאים לסרטן שחלות. אז נא להירגע.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו