שוב אני-זו עם ה "אולי פטרייה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אני-זו עם ה "אולי פטרייה"
    שני
    21/07/2007

לאחר שימוש באורל ג'ל כ 4 ימים היה ערב אחד ביום חמישי שחזרה לי הצריבה-אז חשבתי לי האם ייתכן שבגלל אחיזה לא נכונה יש כזו צריבה עצומה? פנימית...כי הפטמה עצמה מבחוץ לא רגישה...לכן זה פנימי בטוח

אז התקשרתי ליועצת הנקה שעזרה מטאוד לחברה ועשיתי כדברה:

1.מים עם כף חומץ לשטוף את הפטמה
    2.קניתי אצידופולוקס לנשים מניקות של פמינה

מאז יש שיפור משמעותי שאלותיי הן:
    1.
    מה עושה החומץ
    2.
    והאם יעזרו הכדורים להתגבר (ללא הכדור הכחול שכחתי את שמו )
    ששמעתי שפותר בעיה של פטרייה בצינורות ההנקה -פנימי?

ואני חייבת לציין משהו שאשמח אם תתייחסי גם אליו:
    בניסיוני לפתור את הבעיה נתקלתי בבורות מלאה מצד קופת החולים,רופאת נשים הפנתה לכירורג,זה בכלל לא הבין מה זה פטרייה פנימית שלא נראית לעין אבל כואבת כ"כ....
    מדוע אין לי למי לפנות? למי שיאבחן...ממש חבל אני בטוחה שנשים אחרות שוקלות הפסקת הנקה בגלל חוסר התמיכה....

מקווה שלא יחזור...
    תודה על תשובותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משך

ג'ניס זאוסמר
    21/07/2007

שמחה מאוד שאת חשה בטוב.
    חומץ משנה את החומציות של העור וזה עשוי להפריע להתפתחות הפתריה או אף להשמיד אותו - אם הפטריה פנימית ייתכן ולא יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    21/07/2007

שני -שמחה מאוד שאת חשה בטוב.
    חומץ משנה את החומציות של העור וזה עשי להפריע בהתפתחות הפטריה או אף להמית אותה - אם הפטריה פנימית הטיפול לא מי יודע מה יעיל.
    אין לי מושג מזה כדור כחול - סלחה
    לגבי הנושא הבא : אי יכולה רק להסכים איתך שבקרב אנשים מסוימים קיים חוסר ידע לגבי הנושא.
    נושא ההנקה מתקדם בקצב מסחרר בשנים האחרנות ובכדי לדעת יש להתעדכן!
    וכל עוד שלא מתעדכנים המודעות גם נשארת כך ש"חבל על המאמצים הפורמולות טובות מספיק"
    אני יכולה להעיד ,אבל , שסביבי המצב כבר השתנה בגדול והרופאים פתוחים לשמע וללמד .
    כרגע אנו צריכות לעמוד על שלנו ולדרוש את היחס והטיפול הטוב ביותר.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו