ציסטה בשחלה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשחלה בהריון
    אפרת
    21/12/2008

שלום. אני בהריון בשבוע ה-22. לפני כחודשיים, בעקבות כאבים חזקים בבטן, אושפזתי בבית החולים והתגלה שהשחלה הימנית שלי מוגדלת (3x6 ס"מ) עקב ציסטה. היה חשד לתסביב, אך לפרוסקופיה שלל זאת. שאלתי היא, האם הציסטה יכולה לפגוע במהלך התקין של ההריון, ככל שהוא מתקדם והרחם גדל? האם יש סיכונים אחרים והאם מומלץ להסיר את הציסטה או להסתפק במעקב בלבד? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בשחלה בהריון

הוספת תגובה

• כיסית בהריון.

ד``ר איילון לחמן
    22/12/2008

לאפרת שלום.
    אין הפרעה מצד הכיסית בהריון למעט כאבים.אגב האם בזמן הלפרוסקופיה לא הוסרה הכיסית או לפחות לא נשאבה?.כאמור אין צורך לטיפול אלא אם שוב כאבים חזקים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בהריון - בהמשך לשאלתך

אפרת
    22/12/2008

שלום ד"ר. בהמשך לשאלתך, לא הוסרה הציסטה. לא ברור לי האם זו תופעה של הריון והשחלה אמורה לחזור אחר כך לגודלה הרגיל? אני שואלת משום שרק בהריון התגלתה הציסטה ולפני כן הכל היה תקין. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו