מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות לאחר ביוץאנונימי21/12/2008
שלום וסת אחרונה בתאריך 29/11, מועד ביוץ משוער 12/13 לדצמבר. לפי זה אני מבינה שאני כ- 8 ימים לאחר מועד ביוץ. לפני 3 ימים התחילו לי הפרשות חומות כאשר בפעם הראשונה היה דימום קל ביותר (ורדרד) בניגוב שאינו חזר. נראה לי שההפרשה מעט חזקה יותר היום מימים קודמים. האם ההפרשה יכולה להיות קשורה להשרשה? אם כן אז האם זה תקין? האם בכלל מבשרת על וסת קרבה? אני בלחץ כיוון שעברתי גרידה לפני כ-3 חודשים אשמח לתשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות.
ד``ר איילון לחמן22/12/2008לאנונימי שלום.
אכן כן. ההפרשות החומות יכולות להצביע גם על השתרשות.אבל יש עוד הרבה סיבות. אז בואי ניהיה אופטימיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה בהקשר
אנואנימי22/12/2008אם אכן השתרשות, כמה זמן הן יכולות להיות? אני מנסה להיות אופטימית אבל נראה לי שהן כבר מספר ימים רב מדי ונראה לי שאולי אף מתחזקות. אם אכן היתה השתרשות, יכול להיות שההפרשה מוציאה הכל החוצה אם היא חזקה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט הפרשה חומה
אנונימי07/08/2009שלום,
בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון כ7 חודשים
הוסת שלי סדירה ביותר בין 28 ל30 יום . כשבוע לאחר הביוץ הופיעה הפרשה מעטה מאוד בצבע חום בהיר מאוד . מספר טיפות ביום ולאחר יומיים הפסיק.
האם גם זה יכול להעיד על השרשה או שאני אופטימית מדי...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי קרה אותו הדבר והיה הריון אז
מיואשת07/08/2009תהיי אופטימית... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בהקשר של הפרשות חומות
אנונמי30/08/2009היי,
אני בת 26 וגם מנסה להכנס להריון מזה מספר חודשיים עברתי לפני כשלושה חודשיים הפלה
וכיום אנחנו חזרנו שוב לנסות.
לפני כיומיים סיימתי מחזור של 7 ימים ומאז החלו הפרשות חומות האם יש צורך לדאגה?
כי בדרך כלל לא נתקלתי בהפרשות כאלה.
ושאלה נוספת האם יום הביוץ משתנה לאחר הפלה או שאין קשר בין השניים ?
אנא התיחסו לשאלתי הנושא מאוד חשוב לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתרשות
ד``ר איילון לחמן08/08/2009שלום.
ההפרשה לא יכולה להוציא הכל החוצה.שווה אבל לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יום הביוץ משתנה
אנונמי01/09/2009עברתי הפלה לפני שלושה חודשיים ורציתי לדעת האם יום הביוץ משתנה כי גם תאריך הווסת השתנה
איך אני יכולה לדעת ?
מאז שנגמר לי המחזור יש לי הפרשות חומות שהתנו לצבע חלמון ביצה מוזר לא היה לי את זה בעבר וכאבים חלשים בבטן תוכל לנסות להסביר לי במה מדובר?
זה דחוףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)