מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ד"ר זאת שוב אני -שאלה חדשהמאמינה גדולה22/12/2008
מה שלומך?? עשיתי בדיקות דם שנראות מדאיגות.. PLATELETS 410.00 K/UL ( 150.00- 400.00) מה עושים? לקבוע תור דחוף לרופא? CMV-IGG 10.50 AU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*POSITIVE CMV-IGM NEGATIVE תודה מראש בברכה וחג שמייח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?!?! פליייייייז :")
מאמינה גדולה23/12/2008מחכה בקוצר רוח :-) חג אורים שמיייייח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המילים הטובות שלך :)
ל23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעלה
ל23/12/2008תגידי בבקשה איזה בדיקות לעשות, עשיתי בדיקות הורמונליות והכל בסדר, רק שלפעמים אין לי מחזור או מאחר 15 ימים. עכשו שותה צמחים "דונק קוואי" אמרו לי שזה עוזר לסדר מחזור ונעלם פולי ציסטות. איזה טיפול את קיבלת ואיזה תרופית בשביל שמחזור שלך הסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
מאמינה גדולה23/12/2008אין לי שום סמכות להביע דעה רפואית או הכוונה אני רק סיפרתי לך את סיפוריי כדי לחזק אותך ולתת לך תקווה ואמונה שהכל בידי שמיים ותפני לרופא -שלך שייתן לך את ההכוונה והכדורים שהוא חושב לתת לך.. מצטערת קטונתי... בהצלחה ובשורות טובות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ל23/12/2008תודה רבה, אני מאחלת לך הרבה אושר ושיוולד לך ילד בראי ושיהיה מאושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעז"ה.. תודה חומד
מאמינה גדולה23/12/2008בקרוב אצלך.. תתפללי... מישהו למעלה שומע תתפילות ואת הדמעות שלנו בקרוב אצלך בעז"ה... חג שמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)