דימום בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בהריון
    אלין
    24/12/2008

שלום, אשמח לחוות דעת נוספת מאז שנודע לי שאני בהריון אני סובלת מהפרשות חומות רובן רק בניגוב ולעיתים (רק בכיווץ חזק של הבטן הכתמה דמית) כיום אני בשבוע 6+ 3 ימים ותודה לאל היום הייתי באולטרהסאונד ונצפה דופק אולם הדימום כפי שתיארתי לעיל ממשיך המלצת הרופא- תמיכה ע"י טבליות להחדרה לנרתיק- אסטרופם אם אינני טועה מה דעתכם? ממה נובע דימום שכזה? הייתי במעקב אולטרסאונד כבר 5 פעמים ולא נמצא מענה ממה נובע הדימום.. אני רק רוצה לקוות שההריון ימשך כולי מלאת חרדות בתוודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בהריון

הוספת תגובה

• דימום בהריון

ד''ר שמואל פנסקי
    24/12/2008

. אסטרופם אינו התכשיר המתאים , במידה ומחליטים לטפל , אין כל בטחון שהדבר יעזור הר מקובל לטפל בהורמונים "פרוגסטטיבים" כגון אוטרוגסטון.
    במידה וניצפה דופק קיימת סבירות טובה שהדימום יפסק והמשך ההריון יהיה רגיל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה

אלין
    27/12/2008

הפסיק לי הדימון תודה לאל ללא תרופות האם להיות שמחה ואופטימית שהכל טוב ולחכות לתור הבא שנקבע ב4.1 או להקדים את התור לוודא שבאמת הכל בסדר....... בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו