ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיסרי
    מזל
    28/12/2008

שלום אני בשבוע 39 מיועדת לניתוח קיסרי ביום חמישי הקרוב בע"ה. יש לי סכרת סוג 2 שמטופלת באינסולין 4 זריקות ביום, לידה שלישית, הקודמת היתה קיסרי. שאלתי, אני מתה מפחד מהאפידורל כל לידה היתה מלווה בהיסטריה עד שהיצליחו להזריק לי כי יש לי רגישות במקום ההזרקה ואני כל הזמן קופצת וזה סיפור להזריק, הפעם אני לא מוכנה לעבור את הסיוט הזה שוב ורוצה לבקש ניתוח בהרדמה מלאה הרופא שלי אמר לי שרק המרדים מחליט, אני בהיסטריה שאני לא אצליח לשכנע אותו ותהיה לי בעיה.אני לא ישנה בלילות מהחרדות שזה גורם לי. מה ההשלכות של הרדמה מלאה לי ולעובר? האם יכולים להתעקש איתי כל כך לגבי ההרדמה? אשמח קצת לתגובה מאחד הרופאים בפורום וכן מבנות הפורום שיש להן מה לומר בנושא. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• אילחוש לניתוח קיסרי.

ד''ר שמואל פנסקי
    29/12/2008

כעיקררון אחוש אזורי עדיף ולכן הפך לפופלרי מאוד , האלחוש המקובל היום בניתוח יזום אינו אפידורל כי אם אלחוש ספינלי , המתבצע באותומקום בגב אך עם מחט דקה הרבה יותר , ובד"כ הוא פעולה קצרה שאינה טראומתית, המרדימים מאוד מנוסים בה.
    הרדמה כללית אפשרית, הסכון בה נמוך אך יש לה חסרונות מספר ואף סכון קצת יותר גבוה . אני מציע שתנסי להתכ\גבר על פחדייך (אופטימיות) ותעברי אלחוש ספינלי. בכל מיקרה ההחלטה האחרונה הינה שלך שלגבי צורת ההרדמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר על תשובתך המהירה

מזל
    29/12/2008

תודה רבה על תשובתך. אנסה לבדוק עם המרדים על האופציה המוצעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו